MINÄ / ME

Olen Suvi-Tuulia. Yksi kaasoista kuvailisi minua aika osuvasti puheliaaksi, rehelliseksi ja sopivan hupsuksi. Rakastan matkustelua, tanssimista, retkeilyä, scifi- elokuvia ja koiria.

Killianin mielestä pelaan työkseni Skibboa ja sählyä. Oikeasti teen töitä ohjaajan tehtävissä sosiaalialalla. Olen identiteetiltäni Etelä-Pohjalainen, sydämeltäni Tamperelainen ja virallisesti Kangasalalainen. Pohjimmiltani olen kuitenkin ihan vaan maailman kansalainen.

Kihlattuni Killian on kiltti, hauska ja supersosiaalinen pyöriä ja kitaroita rakastava muusikko/monitoimimies. Minun nähdäkseni Killian syö työkseen jäätelöä, vaikka minulle hän väittää tekevänsä jotain kylmälaitehommia.

Killian on Irlannista, ja hän matkasi vaihtovuoden jälkeen perässäni Suomeen. Killian on paras ystäväni ja kumppanini, enkä voisi kuvitella elämääni ilman häntä.

Blogissani seurataan matkaa elokuussa 2017 järjestettäviin häihin, joissa sanon tahdon irlantilaiselle prinssilleni! Tavoitteena on kauniit, elegantit, mutta rennot ja hauskat häät, jossa kenenkään ei tarvitse turhia jäykistellä. Tervetuloa mukaan seuraamaan miten tähän tavoitteeseen päästään!

Minulle voit laittaa sähköpostia osoitteeseen lakesidelove2017@gmail.com.